sadsad x
asdasd

Sengled Pulse Solo

Ürün Stok Kodu: MX003130
1.370,00
Havale ile ödemede ekstra %10 indirim
164.4 ₺ x 9 Taksit İmkanı İle
Renk Seçiniz

Renksiz

Beden Tablosu
Beden Seçiniz
Kampanya
Fiyat / Performans
Her zaman bol çeşit uygun fiyat
Ücretsiz Kargo
4500TL Üzeri Alışverişlerde
Taksitli Alışveriş
Tüm Alışverişlerde
9 Taksit İmkanı
Güvenli Alışveriş
128 Bit SSL Sertifikası
& 3D Secure
Ödeme Seçenekleri
Kredi Kartı, Havale
  • Ürün Özellikleri / Video
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar
  • İade ve Teslimat
  •  Pulse Solo yüksek kaliteli JBL hoparlör sistemi ve ayarlanabilir LED ışık enerji verimliliğini birleştiren akıllı bir ampul. iPhone, iPad veya Android akıllı telefon ya da tablet de dahil olmak üzere hemen hemen herhangi bir Bluetooth özellikli cihaz kullanıyorsanız ışık ve ses sizin emrinizde demektir. Kristal berraklığında, kısılabilir aydınlatma ile kombine JBL sisteminin zengin stereo ses deneyimi.

     Ve en iyi şey, hoparlör kabloları veya güç kabloları gibi herhangi bir karmaşa gerekmez . Mevcut ampul yuvaları, size en basit kurulum şeklini sunar ve Pulse Solo için güç kaynağı olarak hizmet eder. Artık hiçbir şey müzik keyfinizin önünde duramaz.

     Ortamın havasına göre ışık ve müzik özelleştirme imkanını tek parmağınızın önüne getiren Pulse, müzik dinlerken sezgisel iOS uygulaması ile de sorunsuz ışık ve ses kontrolü sunar.

    Yalnızca Pulse: LED ışık ve çok kanallı stereo hoparlör kombinasyonunu sunan Dünya'nın ilk ve tek ampulü.

    • Çocuk oyuncağı: Hayır ne hoparlör kablolarına, ne hiçbir ek güç kablolarına yada uzaktan kumandalara, hiçbir teferruata gerek yok. Sadece sevdiğiniz müzikler için akıllı telefonunuzu veya tabletinizi kullanabilirsiniz
    • Tamamen yeni bir kombinasyon, ışık ve sesin keyfini çıkarın. Bu LED ampul enerji tasarrufu ve aynı zamanda zengin bir ses kalitesi entegre JBL stereo hoparlörler sayesinde kullanıcılarını biraz şımartabilir.
    • İhtiyaçlarınıza ve mevcut havaya göre ışık ve müzik kombinasyonlarını özelleştirilebilir.

     

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.